De Madboxer Subaru WRX

Deze website voor custom made motorliefhebbers is ontstaan door de liefde van Marcel van Hooijdonk voor de ‘The MadBoxer’ Subaru WRX-Powered Motor. 

Liefhebbers in Nederland

De Marcel van Hooijdonk website is opgericht voor de Nederlandse Custom Made Motor Fans. We voorzien je hier van informatie over Marcel, maar voor de liefhebbers in Nederland is deze website geschikt om meer informatie op te doen over 'The Mad Boxer’ Subaru WRX-Powered Motor.

Deze community is gestart door een liefhebber met passie voor op maat gemaakte motoren. Het doel is om meer informatie te bieden over deze geweldige motor en uiteraard over Marcel zelf. Naast dat is het vooral ook leuk om nieuwe liefhebbers te binden. Zo bieden we iedereen de kans om een echte fan te worden van Marcel van Hooijdonk en zijn werk.

Marcel van Hooijdonk

Er zijn een paar goede redenen waarom mensen meestal geen aangepaste motorfietsen bouwen rond automotoren. Om te beginnen is het een ongelooflijk moeilijk en tijdrovend proces. Ten tweede maakt het gewichtsverschil tussen een auto en een motor, de door auto-motor-aangedreven motor absurd krachtig tot het punt van gevaar. Maar voor Marcel is dit geen probleem. Als je je motor wil laten customizen, dan ga je naar Marcel van Hooijdonk. Fans over de hele wereld komen juist naar Marcel toe, omdat hij in hun ogen de enige echte is die op de juiste wijze een motor op zodanige manier kan aanpassen en verbeteren.