Toeterrit voor oldtimer motoren

 26/04/2022

Op 27 april wordt alweer de 28e editie gereden van de toeterrit. De toeterrit is een tour van maar liefst 125 kilometer die wordt gereden door oldtimer- en klassieke motoren. Deze rit zal beginnen om 11.00 en ze hopen om 16.00 weer terug te zijn bij het startpunt.

Toeterrit voor oldtimer motoren | Madboxer

Al 28 jaar wordt deze tour door Groningen en de kop van Drenthe gereden op Koningsdag. Allerlei klassieke- en oldtimer motoren zie je voorbij komen. Een rit van maar liefst 125 kilometer waarna er wordt afgesloten in een café met iedereen. Dit is echt iets wat je als motorliefhebber niet kan missen.

Deelname

Wil jij ook meedoen aan deze tour? Dat kan heel gemakkelijk. Zorg dat jij een motor hebt van voor 1982. Vervolgens kan jij je heel gemakkelijk op de dag zelf inschrijven vanaf 9.30. Deelname betreft wel een eigen bijdrage van 7,50 euro per persoon.

Marcel van Hooijdonk is een groot fan van deze soort motoren. Zelf kan Marcel er alleen niet bij zijn omdat hij andere dingen gaat doen op deze nationale feestdag. Toch is het zeker een aanrader om aan deze geweldige toeterrit mee te doen!