Bekijk de mooiste oldtimer motoren en bromfietsen op Central Classics

 07/12/2022

17 en 18 december keert de internationale beurs Central Classics terug naar het hart van Nederland. In de Expo Houten hallen zal 10.000m2 gevuld worden met diverse oldtimer motoren, bromfietsen en onderdelen. Het is een absolute must om naar toe te gaan voor alle mensen die houden van de oldtimer motoren.

Central Classics beurs | Marcel van Hooijdonk

Een mix van alles

Op de beurs zijn diverse standhouders uit buiten- en binnenland aanwezig die ieder zijn eigen beschikbare plek zal vullen met diverse bromfietsen en motoren van het bouwjaar 1980 of zelfs ouder. Naast de bekende tweewielers vind je er ook andere dingen zoals onderdelen, kleding, helmen, gereedschappen en nog veel meer omtrent deze klassieke motorfietsen.

Minipresentaties

Op het evenement zullen ook korte presentaties plaatsvinden waarin 40 minuten lang over uiteenlopende onderwerpen wordt gepraat. Zo kan jij je inschrijven voor een college over de techniek achter de elektronische ontstekingen of over de geschiedenis van het merk Berini. De presentaties beloven zeer interessant te worden.

Een eigen stand

Het is ook mogelijk om zelf met jouw eigen stand te staan op de beurs. Als jij een eigen stand wil hebben op de beurs is het wel van belang dat jij nadenkt over de bouwjaargrens van 1980. Alles wat jij meeneemt moet namelijk jonger zijn dan 1980. Naast de vele professionele standhouders zijn er namelijk ook genoeg particulieren die het een en het ander willen laten zien.

Central Classics

Voor iedereen die houdt van oldtimer motoren en bromfietsen is dit het evenement van het jaar om naar toe te gaan. Alles komt voor deze mensen samen op één plek voor een onvergetelijke ervaring. Marcel van Hooijdonk raad je daarom ook aan om zeker naar deze beurs te gaan als motor liefhebber.