Liefhebbers

Wat is nog beter dan het hebben van een goede motorfiets? Dat is een geweldige motorfiets die helemaal is aangepast naar jouw wensen. En wat is nog beter dan een website voor motoren? Een website speciaal voor de liefhebbers van aangepaste motorfietsen. En of die er zijn! Vanaf het moment dat jij je motorfiets aanschaft, wil je deze verzorgen alsof het jouw ‘kindje’ is. Om deze helemaal eigen te maken, zijn er verschillende modificaties mogelijk voor een compleet eigen karakter. Als liefhebber verdiep je je graag in de wereld van het customizen van jouw motorfiets. Je kunt blijven sleutelen en aanpassen tot je jouw ideale samenstelling hebt gevonden. Zo ook Marcel.

Fascinatie voor motorfietsen

Al sinds zijn jeugd droomde Marcel van Hooijdonk ervan om, net als zijn vader, aan motorfietsen te sleutelen. In het begin kwam het er echter niet van, na zijn studie aanvaardde hij een kantoorbaan. Maar uiteindelijk keerde het tij en kon hij toch zijn droom verwezenlijken. Hij nam deel aan een wedstrijd motor bouwen in de regio waar hij woonde en dat deed het vuur van zijn oude liefde weer oplaaien. Daarna is Marcel van Hooijdonk nooit meer gestopt met het bouwen en repareren van motoren. Motoren zijn de eerste liefde van Marcel en daar verdient hij nu zijn brood mee. Al doende heeft hij zijn vaardigheden verbeterd om een uitstekende motorbouwer te worden.

En net als Marcel en zijn vader hebben wij, de liefhebbers van op maat gemaakte motoren, een fascinatie voor motorfietsen.